24 uur Heb hart voor longen Zaandam

Overhandiging cheque  met maar liefst 45.000,- euro "24 uur Heb Hart voor Longen Zaandam"
 
Op 12 november 2015 overhandigde Tu Anh Guldemont, zelf PH-patiënte, het bedrag dat is opgehaald tijdens het evenement: "24 uur Heb Hart voor Longen Zaandam" op 6 en 7 juni 2015.
Het grote bedrag dat is opgehaald: 45.000,- euro is gegeven aan het VUmc voor wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte pulmonale hypertensie.
De voorzitter van de Raad van Bestuur van het VUmc, Wouter Bos, was heel blij om dit bedrag te mogen ontvangen!
De PH-artsen, verpleegkundigen en de Stichting PHA-NL waren aanwezig bij dit bijzondere moment.

De medewerkers van het VUmc hebben allemaal hun "steentje" bijgedragen aan deze actie en al deze steentjes zijn verwerkt in een mooie mozaïek met het logo van "Heb hart voor Longen". Ook het logo van de Stichting PHA-NL is er in verwerkt.

Grote dank aan Tu Anh en alle vrijwilligers die geholpen hebben om dit evenement te realiseren met dit geweldige resultaat!!!

 

Onderstaande een verslag en foto's van het evenement zelf op 6/7 juni 2015.

 

Op 6 en 7 juni was het grote 24-uurs evenement : Heb Hart voor Longen gehouden op het terrein van Hellas Sport in Zaandam. Tu Anh Guldemont, zelf PH-patient werkte met veel vrijwilligers vele maanden aan de voorbereiding van dit evenement!

 

Er kon gewandeld worden (zelfs 24 uur lang in estafettevorm), er was een trimloop en er werd gevoetbald. Ook waren er diverse stands waar je allerlei artikelen kon kopen, kon eten en drinken.

Zeer veel teams hadden zich ingeschreven en er was ook een team van PH-patiënten: De Vlinders.

Er waren talloze activiteiten en gezellige muziek. Radio Zaandam was het hele weekend aanwezig met muziek en interviews.

Mede dank zij het prachtige weer kan de organisatie terugkijken op een zeer geslaagd weekend!

 

De voorlopige opbrengst is: 37.000 euro!

 

Het bedrag is geschonken aan de Stichting PHA Nederland. Het gehele bedrag wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek voor de ziekte Pulmonale Hypertensie. 

Kijk voor meer informatie en nieuws op website van Heb Hart voor Longen Zaandam en op onze Facebookpagina. 

 

Kijk op de facebookpagina  voor actuele informatie. Als de link niet goed werkt, dan kunt u ook zoeken via uw eigen Facebookpagina naar Stichting PHA Nederland.

 

 

 

Steun ons!
Home | Colofon en privacy | Contact | Bovenkant pagina | Sitemap